Ohita navigointi

Virustorjunta, tietokoneen huolto ja muut IT-palvelut Kangasalla ja lähialueilla

Ota yhteyttä
Tietokonekuvake

Poika & Kissa Technologies on apunasi, kun virustorjunta tai muut IT-asiat aiheuttavat päänvaivaa. Otan myös vastaan käytettyjä kannettavia tietokoneita, esimerkiksi yritysten käytöstä poistettuja kannettavia.
Tarjoan kattavat palvelut sekä yksityisten että yritysten tarpeisiin. Työpisteeni sijaitsee Kangasalla, josta käsin teen myös kotikäyntejä Tampereella ja muualla lähialueilla esimerkiksi älypuhelinten ja tietokoneiden käyttöopastuksiin liittyen.

Tietokonehuollot, -korjaukset ja -asennukset

Poika & Kissa Technologies on apunasi, kun tietokoneen huollontarve yllättää. Teen niin sanotut vuosihuollot ja korjaan nopeasti ilmenneet ongelmat.

 

Kuten muutkin tekniset laitteet, myös tietokoneet on syytä huollattaa tasaisin väliajoin. Vuosittain toteutettu perushuolto varmistaa, että koneesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja kestää pidempään. Huoltamaton, pölyn ja turhien tiedostojen hidastama laite aiheuttaa vain turhia harmaita hiuksia.

 

Perushuoltojen lisäksi korjaan myös yllättävät ongelmat sekä asennan uudet varaosat ja käyttöjärjestelmät toiveesi mukaan. Halutessasi rakennan vaikka koko tietokoneen alusta asti toivomistasi komponenteista.

 

Laajemmat huoltotyöt toteutan mieluiten toimipisteelläni, josta löytyy kaikki tarvittavat työkalut käden ulottuvilta. Tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan voin kuitenkin suorittaa pienemmät huoltotyöt myös vaivattomasti kotonasi tai toimipaikallasi.

Kysy lisää

Virustorjunta on tärkeä osa tietokoneen toimintaa

Onko tietokoneesi hidastunut lähiaikoina tai oireillut muuten poikkeuksellisella tavalla? Ongelmat voivat johtua monestakin asiasta, mutta aina on syytä selvittää, onko koneen virustorjunta kunnossa. Poika & Kissa Technologies hoitaa tietokoneesi virustorjunnan kuntoon alta aikayksikön.

 

Ennen uuden, toimivan virustorjuntaohjelman asennusta huolehdin koneen täydellisestä puhdistamisesta siellä vaikuttavien virusten ja haittaohjelmien osalta. Hyvin hoidetun viruspuhdistuksen ja uuden virustorjuntaohjelman ansiosta koneesi toimii jälleen moitteettomasti, eikä turha oireilu häiritse päivittäisiä tietokoneenkäyttörutiinejasi.

Osaavaa opastusta älypuhelinten ja tietokoneiden käyttöön

Kaipaatko sinä tai läheisesi apua esimerkiksi uuden älypuhelimen tai tietokoneen käytössä? Erilaisten IT-huolto- ja -korjauspalveluiden lisäksi Poika & Kissa Technologies on apunasi myös IT-laitteiden käyttöopastuksissa.

 

Tekniikka kehittyy todella nopeasti ja ymmärrettävästi sen perässä on toisinaan vaikea pysyä. Asiantuntevan oppaan kanssa vaikealta tuntuva laite on pian hallussasi, ja päivittäinen käyttö onnistuu ongelmitta. Annan käytännönläheistä opastusta toivomastasi aiheesta, kuten uuden laitteen käyttöönotosta, internetin käytöstä tai vaikkapa sähköpostin lähettämisestä.

 

Teen käyttöopastukset kotikäynteinä Kangasalla ja lähialueilla. Hyödynnän kulkemisessani julkista liikennettä, joten huomaathan, että toimialueeni rajoittuu Tampereen lähiliikenteen linjojen mukaisesti.

Tilaa opastuskäynti